A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715918648.9204.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol de teatru coregrafic „Imagine all the people”, in premiera la Opera din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-02-2015, ora 08:34

Spectacol de teatru coregrafic „Imagine all the people”, in premiera la Opera din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Sambata, 14 februarie, de la ora 18.30, in Sala Mare a Teatrului National Iasi, Gigi Caciuleanu va invita la un spectacol adresat nu doar ochiului si gandirii, ci si inimii - Imagine all the people – dupa John Lennon. Reprezentatia va fi in premiera nationala la Iasi.

Asa cum am promis, de cand am preluat Opera din Iasi am facut tot posibilul ca aici sa vina nume mari. Am adus dirijori extraordinari, scenografi. M-am bucurat foarte mult ca maestrul Gigi Caciuleanu, un nume, un artist, un dansator, un coregraf unic, ne ofera acest spectacol-eveniment. Spectacolul se adreseaza in primul rand sufletelelor celor indragostiti. Maestrul si-a dorit foarte tare sa avem premiera acestui spectacol de Ziua Indragostitilor. Este un spectacol unic pe care sunt sigura ca spectatorii nostri il vor vedea de mai multe ori.”, a precizat Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Iasi.
As vrea ca fiecare din public sa recunoasca in spectacol un al uneia din intalnirile pe care le-a avut sau pe care le va avea.” a declarat Gigi Caciuleanu.
Interpreteaza solistii si ansamblul de balet, dar si elevi ai Colegiului de Arta „Octav Bancila” Iasi: Elvis Gache, Sarasa Nagamine, Vlad Marculescu, Ovidiu Iancu, Lorena Negrea, Pamela Tanasa, Kotomi Hoshino, Mizuki Suzuki, Dumitru Buzincu, Monica Ailiesei, Bogdan Tuluc, Maria Cotorobai, Georgiana Dimitrescu, Malin Galan, Aprofirei Bogdan, Razvan Vieriu, Anca Andronache, Catalin Pandel, Danut Melenciuc, Roxana Trandaf, Gabi Roscu, Viviana Olaru, Kurumi Sakamoto.
Gigi Caciuleanu este absolvent al Liceului de Coregrafie din Bucuresti. A participat la un stagiu de perfectionare la Teatrul Bolshoi din Moscova, iar in paralel cu disciplinele de dans academic, la varsta de 14 ani a descoperit dansul de avangarda al celebrei artiste Miriam Raducanu.
In 1993 infiinteaza la Paris, impreuna cu Dan Mastacan, Compania „Gigi Caciuleanu”. intre 2001 si decembrie 2012 este coregraf si director artistic al Baletului National din Chile. in 2007, sub egida Fundatiei „Art Production”, vede luminile rampei la Bucuresti trupa „Gigi Caciuleanu Romania Dance Company” sustinand turnee pana in ziua de azi, atat in tara, cat si in strainatate.
Cu peste 300 de coregrafii la activ, Gigi Caciuleanu isi continua cariera de coregraf invitat la academii de dans peste tot in lume. In 2012 devine Profesor Honoris Causa al Facultatii de Arte din Tg. Mures. in 2014, Opera Nationala Romana Iasi i-a oferit premiul de excelenta la Gala Premiilor Operelor Nationale, editia a II-a. Mai multe despre Gigi Caciuleanu aici.
In seara spectacolului va avea loc expozitia de fotografie New Energy de Mircea Albutiu, fotografii realizate in cadrul proiectului Amor Amores de Gigi Caciuleanu.
„Teatrul-Coregrafic” reprezinta un gen propriu maestrului Caciuleanu, elaborat in mai mult de patru decenii de parcurs artistic pe diferite meridiane ale lumii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii