A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714048427.6986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol cu testoase gigant de Galapagos, foci, lei de mare, aligatori de Florida si reptile, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2014, ora 15:03

Spectacol cu testoase gigant de Galapagos, foci, lei de mare, aligatori de Florida si reptile, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Din acest week-end, cei mici si cei mari sunt asteptati la un spectacol de dresura cu specific acvatic, prezent in premiera la Iasi. Evenimentul „Florida Show” va avea reprezentatii zilnice, in perioada 25 aprilie – 5 mai, in parcarea laterala a Iulius Mall.

Prichindeii vor avea ocazia sa vada, unii pentru prima oara, testoase gigant de Galapagos, foci, lei de mare, aligatori de Florida si reptile, in numere amuzante de dresaj. Printre cele mai spectaculoase protagoniste ale evenimentului se numara o reptila de 100 de kilograme si 6,5 metri, dar si leul de mare Enzo, care s-a facut remarcat, impreuna cu dresorul Maik Gartner, in aceasta primavara, la emisiunea „Romanii au talent”. Toti copiii vor avea parte de o experienta cu adevarat deosebita, putand pastra amintiri foto alaturi de reptile si animale acvatice de mari dimensiuni.

Evenimentul „Florida Show” a ajuns in Romania dupa reprezentatii oferite in tari precum Danemarca, Spania, Ungaria si Serbia. Spectacolele, cu durata de aproximativ 60 de minute, au loc de la ora 18.00 in fiecare zi a saptamanii, iar sambata si duminica sunt programate cate doua, de la ora 16.00, respectiv 18.00.

Foto: protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii