A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714047004.1476.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol Caritabil „Mos Craciun e voluntar!”, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-12-2014, ora 10:55

Spectacol Caritabil „Mos Craciun e voluntar!”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia
Filiala de Cruce Rosie Iasi in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi organizeaza, in cadrul proiectului „Arata ca iti pasa!”, spectacolul caritabil „Mos Craciun e voluntar!”. Evenimentul va avea loc vineri, 12 decembrie, la Ateneul Tatarasi, incepand cu ora 17:00.

La spectacol participa peste 100 de voluntari, elevi si studenti, care doresc sa-l ajute pe Mos Craciun sa ajunga si la copii de la Complexul de Servicii Comunitare –Bucium. Teatrul, dansul, muzica si pictura sunt cele patru ateliere pentru care copii au depus suflet si s-au pregatit constiincios. Tablourile pictate la atelier, vor putea fi cumparate la licitatie. De asemenea vor putea fi achizitionate papioane confectionate de voluntarii Crucii Rosii si insigne de colectie.

Alaturi de noi, s-au implicat voluntar dansatorii de la trupa de dans Elegance si actorii din trupa de teatru Ludic, care au si coordonat atelierele de dans si teatru.
Biletele pot fi achizitionate de la sediul Crucii Rosii Iasi, din Bdul stefan cel Mare nr. 10, pentru suma de 10 lei. Toti banii obtinuti din vanzarea biletelor, obiectelor hand-made si a licitatiei vor ajunge sub forma de cadouri la cei peste 80 de copii de la Complexul de Servicii Comunitare –Bucium.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii