A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713525642.5358.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Specialisti in educatie din zece tari se intalnesc la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-04-2014, ora 14:34

Specialisti in educatie din zece tari se intalnesc la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 27 - 30 aprilie, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi se va derula cea de-a IV-a Conferinta Internationala de Educatie a Adultilor - Educatia adultilor in universitati. Perspective regionale si locale.

Conferinta Internationala de Educatie a Adultilor este un forum al schimburilor de informatii din domeniul stiintific, practic si legislativ, prezentand rezultate ale cercetarilor din sfera educatiei continue si a adultilor.

Organizata de institutiile din Consortiul Universitaria si International Adult and Continuing Education Hall of Fame (IACEHOF), conferinta va cuprinde trei tematici principale:

- Politici si strategii ale invatamantului superior in domeniul educatiei continue si a adultilor

- Educatia continua si a adultilor. Abordari istorice, metodologice si epistemologice

- ICT (Tehnologia Informatiei si Comunicarii) si provocarile pentru educatie

Aproape 150 de participanti din 10 tari vor sustine lucrari pe aceste teme si vor lua parte la conferintele principale, ce vor avea loc in Aula UAIC.

Deschiderea oficiala va avea loc luni, 28 aprilie, la ora 9.30 in Aula Magna „Mihai Eminescu”, in prezenta oficialitatilor locale, reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, ai conducerilor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Bucuresti, Universitatea de Vest Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, precum si a prof. dr. James PAPPAS, vicepresedinte al Universitatii Oklahoma, director al International Adult and Continuing Education Hall of Fame, SUA.

Scopul conferintei este stimularea dezbaterilor, schimbul de bune practici, incurajarea reflectiilor si ideilor privind modul in care institutiile de invatamant superior isi pot imbunatati practicile in domeniul educatiei adultilor si identificarea unor modalitati eficiente de optimizare si diversificare a rolurilor pe care le joaca universitatile in construirea unei comunitati de invatare in domeniul educatiei continue si a adultilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii