A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715926181.9139.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sorin Cartu, noul antrenor al CSMS Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
24-04-2013, ora 14:01

Sorin Cartu, noul antrenor al CSMS Iasi

Articol de Cristian Amariei

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a anuntat ca in urma intalnirii avute cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, si cu antrenorul Sorin Cartu, s-au stabilit termenii contractului pe care il va semna tehnicianul. Sorin Cartu va semna un contract pana la finalul sezonului cu gruparea ieseana, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Programul e plauzibil sa facem un numar de puncte care sa ne salveze. Nu stiu cate puncte ar fi necesare, poate maximum, poate mai putine, dar punctele noastre trebuie coroborate si cu celelalte indirecte, care sa ne ajute. Cred totusi ca 14 puncte din cele 21 ne-ar fi suficiente. Ar insemna o medie de doua puncte pe meci. Va fi greu, daca tinem cont ca o astfel de medie iti poate aduce un loc de Champions League in Liga I, dar intr-un campionat intreg. I-am simtit apasati pe jucatori, suparati, dar raman la parerea ca infrangerile cu Viitorul si cu Severinul au fost nemeritate. Au jucat bine pana in minutul 60, dar n-am inteles atitudinea lor in ultimele 30 de minute. Nu vreau sa mai vad o asemenea atitudine in urmatoarele meciuri. Cred ca putem salva echipa, chiar daca situatia este disperata. Dar aceste stari de disperare pot crea o emulatie, te pot responsabiliza mai mult, ceea ce poate duce la rezultate. Eu incerc sa fiu in mijlocul lor, sa lucram mult, incerc sa le imprim un plus de calitate. Eu ma voi exprima prin jucatori. In ceea ce priveste sistemul de joc, eu nu agreez 4-2-3-1, voi juca cu doua varfuri, 4-4-2. In acest sistem am jucat la toate echipele pe la care am fost. Cunosc jucatorii, cu multi dintre ei am si lucrat. Pe Vladu, Ionescu si Claudiu Tudor chiar i-am promovat, iar pe Onofras l-am avut la Steaua, un baiat foarte bun, muncitor. Deocamdata am semnat pana in vara, daca vom ramane in Liga I avem timp sa vorbim despre un nou angajament”, a declarat Sorin Cartu.

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii