A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716115686.7688.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu, in concert pe 1 decembrie la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2012, ora 09:26

Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu, in concert pe 1 decembrie la Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu vor urca pe aceeasi scena, de 1 Decembrie. Primarul Gheorghe Nichita a anuntat ca de Ziua Nationala a Romaniei, vor fi oferite 5.000 de portii de fasole cu carnati, fasole de post si vin fiert dar si spectacole cu muzica populara, parade militare, defilari cu torte.

Primarul Gheorghe Nichita a declarat presei ca programul zilei de 1 decembrie va incepe la ora 9.00 in Piata Unirii, cu un spectacol sustinut de formatii locale si Irina Loghin.

Momentul folcloric va fi urmat in jurul orei 10,00, de depunerile de coroane, Te Deum-ul si parada militara. Manifestarile vor dura 30 de minute, si vor fi urmate de un spectacol sustinute de Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu si Sofia Vicoveanca.

In acest timp, pentru cei care vin in Piata Uniri municipalitatea a pregatit, prin Directia de Asistenta Comunitara, 5.000 de portii de fasole cu carnati. Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei se vor incheia la ora 17.00, cand va avea loc defilarea cu torte pe bulevardul Stefan cel Mare.

Foto: eartist.ro

     
Tag-uri: concert, Iasi, 1 decembrie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii