A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714044477.8221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Soferi din Iasi, retinuti de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2015, ora 17:08

Soferi din Iasi, retinuti de politisti

Articol de Madalina Irimia
In cursul zilei de 24 martie, la ora 20:35, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce actionau in vederea depistarii conducatorilor auto care nu respecta prevederile legale, pe str. Clopotari, din mun. Iasi, au procedat la oprirea in trafic a unui autoturism.

In urma verificarilor efectuate de politisti in bazele de date s-a stabilit faptul ca soferul de 22 de ani, din Iasi, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, constandu-se faptul ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a detine permis de conducere. La data de 25 martie, la ora 16:00, C. Valentin a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere, si a fost introdus in arestul IPJ Iasi, pentru 24 de ore.


Tot pe 24 martie, in jurul orei 20:00, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe soseaua Nicolina, din Iasi, au oprit unui autoturism, care circula dinspre soseaua Nicolina, catre Petre Tutea. Potrivit IPJ Iasi, „La volanul autoturismului se afla O Cristi, de 21 ani, din Iasi, care nu a putut prezenta permisul de conducere motiv pentru care s-a procedat la verificarea in baza de date, unde s-a constatat ca acesta din urma nu poseda pemis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.”
Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a detine permis de conducere”.
La data de 25 martie, la ora 14:00, soferul a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere si a fost introdus in arestul IPJ Iasi, pentru 24 de ore.
Foto: adevarul.ro
     
Tag-uri: iasi, soferi, arest, ipj iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii