A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715807497.2245.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer retinut pentru 24 de ore dupa ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si apoi a fugit de la locul accidentului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-09-2012, ora 16:54

Sofer retinut pentru 24 de ore dupa ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si apoi a fugit de la locul accidentului

Articol de Madalina Irimia

Un tanar din Iasi este cercetat pentru parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa. In seara zilei de 6 septembrie, la ora 19.55, pe sos. Bucium din Iasi s-a produs un accident rutier soldat cu o victima. O femeie a fost lovita pe trecerea de pieton de un autoturism, soferul fugind de la locului accidentului.

Este vorba de un autoturism de culoare neagra, condus pe sos. Bucium, dinspre Podul Ros catre Poieni, care, pe trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Fundac Bucium, a accidentat grav pe B. Iulia, de 57 ani din Iasi, pensionara, angajata in traversarea strazii regulamentar. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor ”prev. Si ped. de art. 89 alin. 1 din OUG 195/2002 si art. 184 C.P.

In urma investigatiilor efectuate de politistii Biroului Rutier, in cursul zilei de 7 septembrie a.c. a fost identificat soferul autoturismului implicat in acest accident, respectiv B. Florin Andrei, de 22 ani, din Iasi, acesta fiind condus la sediul Politiei Rutiere pentru audiere si cercetari”, informeaza IPJ Iasi.

Suspectul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus in arestul IPJ Iasi. Sambata, 8 septembrie, acesta va fi prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

     
Tag-uri: accident, Iasi, sofer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii