A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716053562.6469.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer fara permis, prins de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-11-2014, ora 14:46

Sofer fara permis, prins de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari – ITPF Iasi au intocmit dosar penal unui cetatean roman care conducea un autoturism fara a avea acest drept.

Pe data de 4 noiembrie, in jurul orei 19.00 pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari a oprit in trafic, pentru control, pe DJ 249, intre localitatile de frontiera Trifesti si Hermeziu, un autoturism marca Opel Astra, inmatriculat in judetul Iasi, condus de cetateanul roman M. Constantin, in varsta de 37 ani.

La solicitarea lucratorilor nostri barbatul nu a putut prezenta permisul de conducere fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constat faptul ca M. Constantin nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce.”, a declarat sucomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.”

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii