A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714111434.8562.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer fara permis de conducere depistat la Vama Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-09-2014, ora 15:34

Sofer fara permis de conducere depistat la Vama Albita

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita /I.T.P.F. Iasi au intocmit dosar penal unui barbat care conducea un autoturism si a prezentat la control un permis de conducere fals.

Pe data de 22 septembrie, in jurul orei 01.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Constantin C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 23 ani, conducand un autoturism marca Opel Vectra, inmatriculat in Lituania.

Potrivit ITPF Iasi, „La solicitarea lucratorilor nostri barbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoriile B,C si E. Cu ocazia controlului, lucratorii nostri au constat faptul ca documentul prezentat la control nu prezinta conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.”

Cu privire la cele constatate Constantin C. a declarat ca avea cunostinta despre faptul ca permisul de conducere este fals deoarece l-a obtinut cu ajutorul unui conational caruia i-a dat suma de 50 euro

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „uz de fals”.

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii