A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715916301.8878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sofer cu permis fals, prins de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-06-2013, ora 16:31

Sofer cu permis fals, prins de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera ieseni au depistat pe raza localitatii Balteni, judetul Iasi, la volanul unui autoturism un cetatean roman care nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce si care a prezentat la control un permis de conducere fals.

In ziua de 18 iunie a.c., in jurul orelor 21.40, politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Bivolari/I.T.P.F. Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control pe DN 24 C, pe raza localitatii de frontiera Balteni, un autoturism marca Opel Astra, condus de cetateanul roman Daniel C., in varsta de 22 de ani.

La control barbatul a prezentat un permis de conducere emis in Italia. Existand suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul ca acesta nu indeplineste conditiile unui permis de conducere autentic, fiind fals, iar tanarul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Daniel C. dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii