A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036991.7687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Siteul Aeroportului International Iasi are o noua interfata grafica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-12-2012, ora 13:36

Siteul Aeroportului International Iasi are o noua interfata grafica

Articol de Alexandra Stefanescu

Incepand cu aceasta saptamana siteul Aeroportului International Iasi are o noua interfata grafica. Singurul lucru pastrat de la vechiul website este numele domeniului, www.aeroport.ro. Denumirea acestuia este unica, fiind rezervat in premiera in Romania de catre un aeroport, inca din 1994.

Structurat pe mai multe sectiuni, cu o interfata prietenoasa, noul pagina aduce multe noutati. De asemenea, tine pasul cu tehnologia si cu tendintele actuale in domeniul dezvoltarii web.

„Avem o veste buna pentru ieseni. Incepand de la mijlocul acestei saptamani, siteul Aeroportului a fost imbunatatit. Venim astfel in ajutorul tuturor persoanelor care vor sa afle informatii despre toate cursele noastre si nu numai. Siteul poate fi accesat inclusiv in varianta pentru telefoanele mobile. In cel mai scurt timp, si siteul Consiliului Judetean va avea o noua interfata. Vom avea cel mai frumos site din Romania in ceea ce priveste administratiile publice locale”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei.

Marius Bodea, Directorul General al Aeroportului International Iasi, a anuntat ca siteul va fi actualizat in timp real, aceasta fiind doar una dintre imbunatatirile acestui mijloc de informare si comunicare.

Website-ul actualizat constituie un prim pas semnificativ catre comunitatea ieseana. Imi doresc aceasta apropiere fata de ieseni, dar si fata de oamenii din intreaga regiune de Nord-Est. Am considerat intotdeauna ca informatia prompta prezentata intr-un ambalaj simplu si atragator este o dovada de respect pentru clienti si colaboratori. In plus, era timpul pentru o schimbare. Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare de la Iasi trebuie sa fie cunoscuta si sustinuta”, a declarat Marius Bodea.

     
Tag-uri: aeroport, Iasi, site
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii