ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-07-2012, ora 14:19

Sistemul centralizat de incalzire al gazonului de la Stadionul Emil Alexandrescu, in sfarsit, adjudecat!

Articol de Anca Gabriela Cretu

Desi licitatia pentru realizarea unui sistem centralizat si automatizat de incalzire al gazonului de la stadionul „Emil Alexandrescu" a avut loc la inceputul acestei luni, abia acum primaria Iasi a adjudecat contractul.

Pe 5 iulie, doua firme au depus oferte la licitatie: Energo Prest Company din Pitesti a propus o oferta de aproximativ 350.000 de lei, fara TVA, iar Amass Integral Solutions din Bucuresti, 368.000 de lei, fara TVA. A treia firma: Gazonul SRL Brasov nu a reusit sa-si depuna oferta de 446.000 de lei pentru ca a intarziat 5 minute la sedinta de desfacere a ofertelor si astfel, a fost descalificata. Firma a depus plangere la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, insa institutia a respins-o.

Licitatia pentru un sistem de incalzire potrivit normelor UEFA la gazonul stadioului Emil Alexandrescu a fost adjudecata. Au participat doua firme : una din Pitesti si alta din Bucuresti. A castigat firma din Bucuresti cu o oferta de 368 000 de lei. In sapte saptamani de la semnarea contractului, firma castigatoare trebuie sa definitiveze lucrarea”, a declarat inspectorul de specialitate din cadrul Primariei Iasi, Lucian Schiopu.

Potrivit caietului de sarcini, noul sistem de incalzire va mentine la nivelul gazonului o temperatura de minimum 3 grade Celsius si o medie de 6-10 grade Celsius. Sistemul de control va fi complet automatizat, astfel incat va fi necesara doar stabilirea pragului de temperatura la care trebuie alimentate cablurile de incalzire.

Foto: ultras-world.net

     
Tag-uri: stadion, Iasi, UEFA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii