A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714601126.1555.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sinucidere misterioasa in Iasi. Un barbat s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2016, ora 15:17

Sinucidere misterioasa in Iasi. Un barbat s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje

Articol de Cristian Amariei
Mister pentru politistii ieseni, dupa ce un barbat s-a aruncat de pe un bloc-turn din Iasi.

Tragedia s-a produs miercur seara, in jurul orei 19.30. Locatarii blocului cu zece etaje au auzit bubuitura si au iesit la ferestre. Au vazut intins pe caldaram un barbat, imbracat bine, si corpolent, scrie ziaruldeiasi.ro.

Unii dintre ei au sunat la 112, iar la fata locului a fost trimis un echipaj SMURD care a incercat sa resusciteze barbatul, insa gravitatea ranilor a facut ca manevra sa nu reuseasca, si a fost declarat decesul. De asemenea, politistii nu au gasit vreun act de identitate ca sa poata identifica cadavrul. Intr-un buzunar au gasit suma de 344 de lei. Femeia care a asistat la scena, de pe bloc, a intrat in soc si nu a putut vorbi cu politistii. Pana la urma, politistii au aflat ca sinucigasul stia blocul insa el nu era cunoscut de catre locatari.

O ipoteza aflata in lucru pentru politisti este ca barbatul lucreaza la o firma de constructii, mai ales ca zilele trecute locatarii au solicitat unei firme sa se ocupe de reparatii la acoperis, din cauza unor infiltratii de apa. Barbatul a urcat la etajul zece, si a sunat la o usa pentru a cere cheia de la usa de acces pe acoperis.

"A sunat la noi si ne-a spus ca este de la firma de constructii, in privinta infiltratiilor de apa. I-am dat cheia de la usa si i-am indicat si femeia de la etajul nostru, care a semnalat aceasta problema. A mers si a ciocanit la usa dumneaei apoi au mers impreuna pe acoperis. Acolo, de fata cu vecina noastra, a sarit de pe bloc", a povestit o locatara de la etajul zece.

Ea a adaugat ca tanarul nu dadea semne ca ar fi fost sub influenta alcoolului sau ca era suparat.

"Era imbracat bine, si vorbea foarte frumos. stia de problemele noastre cu infiltratiile de apa. Nu mirosea a bautura si nici suparat nu parea sa fie", a adaugat femeia.

A fost deschis un dosar penal in acest caz.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: iasi, sinucidere, mister
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii