A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713931102.9995.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simpozionul National de Astrologie “Ritmuri Astrale”, Iasi , editia a II-a
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-09-2013, ora 10:04

Simpozionul National de Astrologie “Ritmuri Astrale”, Iasi , editia a II-a

Articol de Alexandra Stefanescu

Sfarsitul lunii septembrie aduce la Iasi o manifestare inedita in Moldova. Este vorba despre ce-a de-a doua editie a Simpozionului National de Astrologie “Ritmuri Astrale”, la care sunt asteptati specialisti din toata tara, alaturi de un numeros public. Si-au anuntat deja prezenta Firicel Ciarnau, vicepresedintele Asociatiei Astrologilor din Romania si fondatorul Scolii de astrologie “Fidelia”, prima institutie de profil din Romania, Gabriela Dima (Minerva), un cunoscut realizator de emisiuni de profil, Rodica Purniche (TVR Bucuresti), autor de carte si astrolog cunoscut, alaturi de multi pasionati si iubitori de astrologie.

Initiativa apartine Clubului de Astrologie “Astro Mercur “, coordonat de Ana Gabriela Tautu : “Cand am pornit pe acest drum ne-am propus sa popularizam aceasta stiinta veche, cunoscuta in randul populatiei, dar poate nu foarte bine inteleasa. Prima editie a simpozionului a avut loc in martie, la Echinoctiul de primavara. Am ales aceste momente, cele doua echinoctii, pentru ca reprezinta momente de echilibru energetic, in cadrul ciclurilor naturii”.

Simpozionul va reuni o serie de prelegeri, sustinute de participanti, si discutii libere cu publicul. “Temele au fost alese de catre astrologi, care isi doresc sa atraga atentia asupra anumitor momente si subiecte importante. Publicul va putea audia aceste prelegeri, apoi va putea interactiona cu astrologii, prin discutii libere. Vom edita un volum al simpozionului, in care se vor regasi lucrarile participantilor si nu numai. Ne dorim sa oferim informatii de calitate tuturor celor interesati”, a completat Ana Gabriela Tautu.

Prima zi a manifestarii se va derula in Sala Mare a Teatrului “Luceafarul”, iar a doua zi la Libraria „Carturesti” din Complexul Palas.

O premiera a Simpozionului National de Astrologie „Ritmuri Astrale” va fi Targul „Echinoctiul de Toamna”. Manifestarea va fi inedita atat prin concept, cat si prin misiune. “Ne-am propus sa promovam si sa sustinem micii intreprinzatori in valorificarea potentialului lor si a produselor pe care le fabrica ori comercializeaza, avandu-se in vedere prezentarea de initiative pentru imbunatatirea calitatii vietii”, a explicat Ana Gabriela Tautu.

In zona dedicata Targului sunt asteptati artizani, artisti, producatori de bunuri traditionale (bucate traditionale, dulceturi, conserve), editori de carte, cabinete de terapii alternative, furnizori de decoratiuni interioare, produse din gama ezoterica, specialisti Feng Shui, fitoterapeuti, cabinete de astrologie si numerologie.

Intrarea publicului este libera.

Foto: iasi.inoras.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii