A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713413741.7813.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simpozion national de imagistica medicala veterinara, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-06-2014, ora 15:40

Simpozion national de imagistica medicala veterinara, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

In perioada 20 – 21 iunie va avea loc Simpozionul National de Imagistica Medicala Veterinara, editia a II-a. Manifestarea este organizata de Asociatia Romana de Diagnostic Imagistic Veterinar, Facultatea de Medicina Veterinara, Scoala doctorala de Medicina Veterinara din cadrul USAMV Iasi si Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Programul simpozionului va consta in prezentarea de lucrari stiintifice originale si in sesiune deschisa medicilor veterinari practicieni. Vor conferentia lectori din tara si strainatate, cadre didactice de prestigiu de la Facultatea de Medicina Veterinara din Napoli si Cordoba. Lucrarile se vor incheia cu discutii despre actualitatea si viitorul imagisticii veterinare din Romania.

Deschiderea manifestarilor cu prezentarea lucrarilor in plen va avea loc vineri, 20 iunie, la ora 13.00 in Amfiteatrul A1MV al Facultatii de Medicina Veterinara din Iasi.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, simpozion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii