A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714012116.4797.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simpozion Stiintific al studentilor USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
10-04-2014, ora 15:46

Simpozion Stiintific al studentilor USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 11 aprilie, la ora 9.00, in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va avea loc deschiderea festiva a Simpozionului Stiintific Studentesc anual, manifestare la care participa studentii din toate ciclurile de invatamant (licenta, master si doctorat) cu peste 60 de lucrari stiintifice.

Participarea tinerilor la cele patru sectiuni ale simpozionului este ridicata, pe masura activitatii desfasurate in cadrul cercurilor stiitifice studentesti in timpul studiilor universitare. Pentru activitatea de cercetare stiitifica, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara acorda premii pentru cele mai bune lucrari. Vor fi premiate lucrarile stiintifice care se vor evidentia prin originalitate, calitatea cercetarilor si modul de prezentare. Simpozionul Stiintific Studentesc a devenit deja traditie si, an de an, atrage tot mai multi participanti, anul acesta numarul lor ridicandu-se la peste 80 de studenti cercetatori, masteranzi si doctoranzi. Valoarea premiilor ce vor rasplati eforturile participantilor este de peste 2700 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii