A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714063106.55.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simpozion National “Stefan Zeletin”, la UAIC Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
27-05-2014, ora 13:27

Simpozion National “Stefan Zeletin”, la UAIC Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 30 mai, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si Asociatia studentilor si absolventilor Facultatii de Filosofie Iasi (A.S.A.F.F.I.), va organiza Simpozionul National „Stefan Zeltin – 80 de ani de la moarte”.

La acest simpozion vor participa reprezentanti ai mediului academic iesean, si nu numai. Programul va fi deschis printr-o prelegere a prof. univ. dr. Anton Adamut, Pro Decanul Facultatii de Filosofie. Conferentiarii simpozionului sunt reprezentanti importanti ai mediilor universitare, care s-au ocupat de opera filosofului Stefan Zeletin. Acesta a cazut intr-un con de umbra incepand cu instalarea regimului comunist in Romania, pana la inceputul anilor '90, cand i-au fost reeditate lucrari importante. Colocviul anuntat pentru data de 30 mai va contribui la completarea bibliografiei saracaciase, a filosofului interbelic, prin volumul comunicarilor stiintifice ce va aparea la o prestigioasa Editura Junimea din Iasi.

     
Tag-uri: simpozion, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii