ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
11-12-2014, ora 11:37

Simpozion National „Perspective transcurriculare si interconfesionale asupra sarbatorii Nasterii Domnului”, la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Madalina Irimia
Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi invita publicul interesat sa participe sambata, 13 decembrie, incepand cu ora 11.00, la editia I a Simpozionului National cu participare internationala „Perspective transcurriculare si interconfesionale asupra sarbatorii Nasterii Domnului”, organizat in parteneriat cu scoala Gimnaziala „Ion Neculce” Iasi.

Organizarea acestui eveniment ofera profesorilor posibilitatea de a implementa si consolida interdisciplinaritatea ca metoda de munca intelectuala si incurajeaza activitatea de cercetare.

Cu aceeasi ocazie se va desfasura editia a IV-a a Concursului scolar Interdisciplinar „Nasterea Domnului – Lumina, Datini si Culoare”. Concursul se adreseaza cadrelor didactice si elevilor interesati de interdependenta dintre religie, literatura si arta.
Evenimentul este inclus in calendarul Sarbatorilor de iarna ale Iasului 2014-2015.

Parteneri in cadrul proiectului sunt: Inspectoratul scolar Judetean Iasi, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Biserica „Sfanta Mahrama si Sfintii Martiri Brancoveni” Iasi, iar din Republica Moldova au confirmat participarea: Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” din Chisinau, Liceul Teoretic „Miron Costin” din Chisinau, scoala-gradinita nr. 152 „CED PAS CU PAS” din Chisinau si scoala Gimnaziala Radeni.

Foto: ziarulevenimentul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii