A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716016502.469.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simirad sustinut de Fenechiu in campania pentru alegerile locale?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
15-03-2012, ora 14:30

Simirad sustinut de Fenechiu in campania pentru alegerile locale?

Articol de Madalina Irimia

Presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad, are convingerea ca deputatul PNL Relu Fenechiu il va sprijini in alegerile locale.

"Vor fi, probabil, doi-trei candidati pentru functia de presedinte CJ. Eu voi avea doua avantaje: sunt deja pe functie si voi avea si sprijinul lui Fenechiu. Sunt sigur ca imi va da o mana de ajutor, sper sa ma ajute si financiar ", a precizat Constantin Simirad.

Totodata, Simirad a explicat ca este dispus sa renunte la candidatura sa pentru un nou mandat, daca acest lucru ar duce la o intelegere PDL-UNPR pe plan local, in alegerile locale.

"Sigur, sunt dispus sa renunt, daca asta e solutia care sa ne impace, nu spun acest lucru din complezenta", a declarat vicepresedintele UNPR Constantin Simirad.

Vicepresedintele UNPR a mai spus ca, in cazul in care PDL si UNPR vor merge separat pe plan local la alegerile locale, sansele de castig se diminueaza, solutia fiind candidati unici.

La sfarsitul acestei saptamani, la Iasi este asteptat ministrul Apararii Gabriel Oprea, acesta avand programate si intalniri politice cu filiala locala a UNPR.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii