ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-09-2013, ora 13:51

Siguranta TA conteaza! – Saptamana prevenirii criminalitatii, la Biblioteca Asachi

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi, in colaborare cu Inspectoratul de Politie Judetean Iasi organizeaza in cadrul Saptamanii prevenirii criminalitatii, editia 2013, o serie de evenimente care se vor desfasura in perioada 30 septembrie-4 octombrie, sub genericul SIGURANTA TA CONTEAZA!

Cu aceasta ocazie, la Sediul Central al Bibliotecii „Gh. Asachi” vor avea loc doua dezbateri adresate elevilor legate de aspecte ale infractionalitatii, precum si de conturarea unei conduite antivictimale si antiinfractionale (miercuri, 2 octombrie, ora 11,00: „Corectitudine si atitudine” – Reguli de baza pentru copii; joi, 3 octombrie, ora 12,00: „Siguranta MEA conteaza!”). Tot miercuri sunteti asteptati si la premierea lucrarilor concursului „Politist pentru o zi!”.

In aceeasi tematica se inscrie si dezbaterea programata vineri, 4 octombrie, la Centrul Multicultural pentru Varsta a III-a, unde va avea loc dezbaterea „Seniorii si siguranta personala”, avand ca subiect prevenirea infractionalitatii la nivel local si european.

Acest proiect este sustinut de Centrul de informare Europe Direct Iasi.

     
Tag-uri: campanie, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii