ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
30-07-2012, ora 14:54

Si-au incercat norocul, dar au fost prinsi de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Poltistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au retinut noaptea trecuta - in timpul executarii unei misiuni specifice- doua persoane din Republica Moldova care trecusera inot raul Prut in Romania.

In data de 29 iulie a.c., ora 23.40, pe timpul executarii unei misiuni specifice politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au observat doua siluete care se deplasau dinspre frontiera catre interior.Cu ajutorul echipajului de pe autospeciala de termoviziune, s-a trecut la interceptarea si retinerea celor doua persoane. ”, au precizat reprezentantii ITPF Iasi.

Din verificarile efectuate si din declaratiile persoanelor, politistii de frontiera au stabilit ca sunt cetateni ai R. Moldova. Oleg I., in varsta de 29 de ani si Alexandru L., in varsta de 27 de ani si au trecut frontiera inot cu dorinta de a ajunge in Italia, pentru a-si gasi un loc de munca.

Politistii de frontiera au intocmit celor doi in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat’’.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii