A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713980854.3692.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si angajat, si cu bicicleta noua. Campanie inedita la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-10-2015, ora 08:23

Si angajat, si cu bicicleta noua. Campanie inedita la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Campanie inedita de angajare a unei firme de IT din Iasi. Candidatii pentru un post in companie primesc o bicicleta cu care sa vina la interviu. Si, daca primesc postul, raman cu bicicleta. Firma vrea astfel sa atraga salariati creativi, dar si sa promoveze un stil de viata sanatos.

Douazeci de biciclete, de 700 de euro fiecare, au fost puse la bataie de firma IT. Candidatii pentru un loc de munca le gasesc in cinci puncte ale Iasiului. Pentru a fi puse in miscare, bicicletele au insa nevoie de un cod special, stiut numai de reprezentantii firmei.

„Ne trimit CV-ul. Odata CV-ul trimis, incepem procesul de recrutare. in momentul in care il chemam la interviu, ii comunicam unde anume bicicleta este amplasata in oras si ii trasmitem si codul prin care poate debloca cifrul”, explica Alexandru Vornicu, project manager al firmei IT.

Odata ce candidatul a trecut prin procesul de selectie si este angajat, bicicleta este a lui.

„Ne-am dorit sa venim cu o idee de campanie de recrutare cat mai creativa, care sa reflecte pe de o parte spiritul gasit in echipa noastra, iar pe de alta parte sa fie in rezonanta cu cultura olandeza”, spune Irina Bulai, manager de resurse umane.

Campania a fost lansata de numai cateva zile, dar are deja succes in randul tinerilor. Constantin este student in anul IV la Facultatea de Automatizari si Calculatoare. Nu a mai lucrat pana acum, iar campania l-a convins sa depuna un CV. „Ar fi o motivatie in plus pentru a ma angaja la o astfel de firma, care s-ar gandi asa pentru sanatatea fiecarui angajat”, spune acesta.

Pentru cei care abia incep sa lucreze in acest domeniu, salariile pleaca de la 500-600 de euro. Firma vrea sa angajeze, pana la finele anului, 30-40 de IT-isti. Compania are sediul central in Amsterdam si lucreaza pentru clienti din comert sau transporturi din intreaga lume.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, campanie, bicicleta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii