A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713483811.0931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Show „Magic Halloween”, teatru de papusi si recital de pian, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2015, ora 10:02

Show „Magic Halloween”, teatru de papusi si recital de pian, la Palas

Articol de Madalina Irimia
La Palas Mall, copiii vor avea parte de un week-end plin de surprize, cu tematica de Halloween. Spectacol de iluzionism, atelier de magie, concurs de sculptat bostani, teatru de papusi si multe alte activitati amuzante ii astepta pe cei mici, pentru a marca evenimentul „infricosator” asteptat cu nerabdare de toti prichindeii.

Sambata, 31 octombrie, la Palas Mall este ziua dedicata evenimentelor de Halloween, organizate special pentru nazdravani. Din peisaj nu vor lipsi „vrajitoarele”, care ii vor indulci. De la ora 17.00, in zona Intersport, cei mai curajosi copii sunt invitati sa participe la show-ul „Magic Halloween”. Seara va debuta cu un spectacol de balet oferit de Prime Agency. Micutii dansatori vor prezenta coregrafii tematice, captivand publicul cu talentul lor.

Odata cu inserarea, suspansul de Halloween va invada Palas Mall. Strengarii vor participa la un atelier de magie, unde vor deslusi secretele si tehnicile unor trucuri. Magicienii Eduard si Bianca, cei care au cucerit juriul si publicul emisiunii TV „Romanii au talent”, ii vor ghida pe copii sa invete numere captivante, cu ajutorul carora isi vor putea surprinde familia si prietenii. In plus, magia este un bun prilej pentru cei mici de a-si dezvolta aptitudinile si creativitatea. Dupa ce au deprins indemanari de magicieni, micutii vor fi spectatorii spectacolului „Bibbity Bobbity Boo”. Vor admira momente comice si de iluzionism si vor participa la numere interactive de magie, cu fantome prietenoase, disparitii si aparitii impresionante, porumbei si iepurasi. in plus, cei desemnati pentru a fi asistenti vor primi suveniruri si cadouri.

Tot sambata, de la ora 16.00, in parcul Palas vor putea fi admirati cei mai „de groaza” bostani de Halloween. Marea Bostaneala este un concurs de sculptat dovleci, realizat in colaborare cu Liga Studentilor Economisti. Bostanii inspaimantatori sunt creati si decorati prin cele mai ingenioase tehnici, astfel incat sa ii sperie pe cei care vor sa simta spiritul de Halloween in plimbarile lor in aer liber.

Duminica, de la ora 11.00, copiii primesc o noua invitatie la distractie. De aceasta data, in zona Intersport, ii asteapta marionetele indragite, care vor da viata unei povesti amuzante, la teatru de papusi.

Tot duminica, de la ora 15.00, atmosfera relaxanta din Palas Mall va fi completata cu un recital de pian. Ritmuri indragite din toate timpurile vor fi interpretate de artisti talentati, oferind ritm si un plus de bucurie sesiunilor de shopping.
     
Tag-uri: palas, iasi, evenimente
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii