A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713580573.15.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sezonul nuntilor a debutat neasteptat, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-07-2015, ora 10:21

Sezonul nuntilor a debutat neasteptat, la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Sezonul nuntilor a debutat neasteptat, la Iasi. Doamnele si domnisoarese au fost cel mai frecvent afectate de caldura, stres, fumul lumanarilor iar domnii de excesele etanolice sau alimentare. NU in ultimul rand dietele draconice si deshidratarea au fost factorul favorizant la cel putin o treime din aceste evenimente nedorite.

„Tot mai multi nuntasi au nevoie de asistenta medicala iar „victimele colaterale” ale acestor evenimente depasesc numeric la sfarsit de saptamana victimele caniculei. Cel putin cinci pacienti solicita asistenta medicala atunci cand pregateau aceste evenimente, in timpul petrecerii sau dupa sarbatoare. Starile lipotimice, tetaniile (,,caderile de calciu”), puseele hipertensive sau tulburarile de ritm cardiac precum si gastritele si ulcere criza sunt frecvente in randul nuntasilor. Entorsele si fracturile de ,, stress” din timpul dansului au creat neplaceri celor care doreau doar sa danseze toata noaptea.”, declara medicul Tudor Ciuhodaru.

O mireasa de 19 de ani a fost doborata de de oboseala pregatirilor de nunta ce au fost asociate unui regim igienodietetic sever. Mirele si invitatii au asteptat sa recupereze persoana cea mai importanta a nuntii si sa se reintoarca la petrecere.

O pacienta de 37 de ani a necesitat asistenta de urgenta in timp ce participa la cununia religioasa a fratelui. Pacienta a necesitat resuscitare respiratorie si volemica precum si terapie simptomatica iar dupa ce starea clinica s-a ameliorat a solicitat sa ajunga rapid la nunta. Caldura din biserica, fumul lumanarilor, precum si faptul ca nu mancase de cateva zile pentru a arata cat mai bine la acest eveniment, asociate stresului pregatirilor de nunta au favorizat decompensarea cardiocirculatorie

Pana si o soacra mare de 65 de ani a necesitat tratamentul puseului hipertensiv provocat de primirea invitatilor.

Recomandprile medicale se suprapun peste cele legate de perioada caniculara cu precizarea suplimentara ca dietele extreme transforma in realitate dictonul ,,ori la bal ori la spital.”
     
Tag-uri: iasi, canicula, nunti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  03.06.2017 03:44

wh0cd318417 view DUTASTERIDE PRICE COMPARE Acyclovir generic celexa

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii