ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-12-2014, ora 08:46

Seri de colinde, la Palatul Roznovanu din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Evenimentul „Seri de Colinde 2014” va avea loc pe 19 si 20 decembrie, ora 18.00 in Sala Mare a Primariei din Iasi. Manifestarea este dedicata locuitorilor municipiului Iasi care doresc sa se bucure de frumusetea sarbatorilor de iarna.

Incepand cu ora 18.00, in deschiderea “Serilor de Colinde”, va rasuna muzica artistilor din Cvintetului de alamuri “Adamos Brass”. Aducand un plus de stralucire, Zana Serilor de Colinde va spune povesti de iarna celor prezenti la eveniment. Spectacolele vor fi transmise si pe un ecran amplasat in fata Palatului Roznovanu. Intrarea este libera si toti cei prezenti la eveniment vor primi o carticica cu colinde romanesti “Colinde in dar”.

Vineri, 19 decembrie

In deschidere (18.00 – 19.00) – Cvintetul de alamuri “Adamos Brass”, condus de profesor Liviu Adamachi – holul Palatului Roznovanu. Spectacolul incepe la ora 19.00 cu povestile citite de Zana Serilor de Colinde si continua cu muzica Cvintetului „Academica”, ce va impresiona prin interpretarea unor piese instrumentale specifice sarbatorilor de iarna, cat si acompaniind-o pe soprana Ina Cristea ce aduce prin vocea sa magia colindelor. Seara se va incheia cu spectacolul sustinut de The Christmas Horn Band - dirijor Emil Octav Ambrosa, solisti – Cristina Grigoras (soprana), Adrian Ionescu (tenor), Victor Zaharia (bas), Alin Iatac (percutie), Adrian Fantana (chitara bas), Madalina Pancu (pian).

Sambata, 20 decembrie

18.00 – 19.00 – Cvintetul de alamuri “Adamos Brass”, condus de profesor Liviu Adamachi – holul Palatului Roznovanu.

19.00 – Povesti citite de Zana Serilor de Colinde, in interpretarea actritei Tatiana Grigore.

Seara continua cu spectacolul de colinde sustinut de trupa Boemic, care are in componenta atat studenti cat si absolventi ai Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi. Urmeaza un spectacol sustinut de cvartetul vocal The Vocals: Delia Muntean – soprana, Liviu Muntean – tenor, Ciprian Chitu – bass, Ionut Ciobotaru – tenor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  25.06.2017 14:23

wh0cd482365 info phenergan buy ilosone cost of generic lipitor

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii