ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2014, ora 10:36

Senatorul Agrigoroaie, lasat pe intuneric de un clan interlop

Articol de Madalina Irimia
Un nou scandal intre senatorul iesean Ionel Agrigoroaie si membrii clanului interlop cu care isi imparte locuinta. Senatorul a sesizat politia dupa ce s-a trezit fara curent electric. Casa fusese deconectata de la reteaua de energie electrica la solicitarea co-locatarilor. Astfel, senatorul impreuna cu sotia si cei doi copii ai lor au fost nevoiti sa stea in frig 24 de ore, pana ce locuinta a fost rebransata. Autoritatile verifica acum daca deconectarea s-a facut legal.

Senatorul Ionel Agrigoroaie a ramas fara 84 de metri patrati din terenul si vila sa din centrul Iasului dupa ce a fost executat silit pentru o datorie la banca. Licitatia a fost castigata de membrii unui clan interlop, care au solicitat, la inceputul saptamanii, deconectarea de la energia electrica. Lucru care s-a si intamplat, marti seara, de la panoul aflat pe terenul pierdut de senator.

"Ne-au taiat curentul electric. A venit cineva care s-a recomandat de la EON," a explicat senatorul Ionel Agrigoroaie.

"Am incercat sa gasesc o solutie, sa pun o baterie de masina, macar camerele de vederi sa le pornesc. Nu am reusit, caci nu ma pricep. Era si noapte, frig, ploua. E o alta metoda de a ne determina, de a ceda psihic si a ne determina sa plec cu copiii de aici din casa," crede Antonela Agrigoroaie, sotia senatorului.

De altfel, membrii clanului au si parasit locuinta dupa sistarea energiei electrice. Acestia sustin ca au avut un motiv intemeiat pentru a solicita debransarea.

Sofer Constantin, unchiul proprietarului: "A vrut sa-si treaca utilitatile pe numele lui, deci nu a taiat el lumina. A taiat furnizarea domnului care locuieste alaturi ca sa isi faca domnul Vandam pe numele lui."

"Nu facem nimic nelegal doamna, ca suntem tígani suntem tígani dar ea ne zice ca suntem interlopi, nu suntem interlopi, suntem simpli amarati," a spus Lucretia Drugu, bunica proprietarului.

Locuinta a fost rebransata miercuri seara. Reprezentantii furnizorului de electricitate nu au dorit sa comenteze situatia. Politistii, in schimb, au deschis o ancheta.

"Situatia dintre cele doua familii este monitorizata de politie. in urma ultimei sesizari politistii s-au deplasat de indata la fata locului si au intervenit pentru restabilirea ordinii si clarificarea situatiei de fapt. De asemenea, zona este inclusa in itinerariul de patrulare al politistilor," a declarat Anca Vajiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

Politistii au fost chemati de Ionel Agrigoroaie si in urma cu doua saptamani. Atunci, parlamentarul a sustinut ca a fost amenintat de vecinii sai ca il vor ucide si apoi il vor ingropa in curte. Membrii clanului au spus insa ca groapa pregatita in curte era pentru un grup sanitar.

Sursa: digi24.ro
Foto:
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii