A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714095273.3858.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Senator, sub protectia politiei. Parlamentarul iesean sustine ca a fost amenintat cu moartea de un clan interlop
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-11-2014, ora 10:17

Senator, sub protectia politiei. Parlamentarul iesean sustine ca a fost amenintat cu moartea de un clan interlop

Articol de Cristian Amariei
Un parlamentar iesean a cerut protectia politiei, dupa ce ar fi fost amenintat cu moartea de membrii unui clan interlop. O ancheta este in curs de desfasurare, iar senatorului PP-DD Ionel Agrigoroaie i se asigura paza zi si noapte.

Senatorul Ionel Agrigoroaie a fost executat silit din cauza unei datorii la banca, iar trei camere din locuinta cu etaj pe care o detine in centrul Iasului au ajuns in posesia clanului Tanase. De cand familia formata din 8 membri si-a luat in primire corpul de cladire politicianul nu mai are liniste. A fost impiedicat sa intre in propria casa si amenintat cu moartea, sustine el. Cand liderul clanului a sapat si o groapa in curte ca sa-i demonstreze ca nu glumeste, senatorul a cerut ajutorul politiei.

„A amenintat-o pe sotia mea, i-au spus ca ne pare rau ca trebuie sa mori atat de tanara. Corelati groapa cu declaratia de pe facebook a numitului Vandam Constantin, care spune ca se va termina foarte rau pentru cineva. El doreste sa parasesc restul cladirii, cei 300 de metri patrati in care locuiesc”, se plange senatorul Ionel Agrigoroaie.

"Consideram ca, la acest moment, amploarea care a fost luata de desfasurarea evenimentelor petrecute in ultimele doua saptamani au impus atat solicitarea masurilor de protectie in cazul demnitarilor in baza legii speciale, cat si sesizarea organelor de ancheta," a explicat Bogdan Gust, avocatul senatorului.

De cealalta parte, membrii clanului mutati in vila politicianului iesean sustin ca ei ar fi de fapt cei care au primit amenintari si ca au fost inselati. Au platit 37.000 de euro, spun ei, pentru pentru 84 de metri patrati de casa si curte, dar au primit doar jumatate. De asemenea, se plang acestia, nu au toaleta, iar groapa ar fi sapat-o tocmai ca sa contruiasca un grup sanitar: "Am lasat-o asa si au au transformat-o din WC in crima. Unde se duc copiii astia minori la WC, ca nu au nici apa."

Narcis Constantin: "Suntem cumparatori de buna-credinta, traim terorizati in curtea aia, unde noi am adjudecat 84 de metri."

Lucretia Drugu: "Nu am fost oameni rai, daca eram oameni rai, spargeam tot, cu muncitori acolo, ca aveam dreptul asta de la banca."

Politistii au deschis deja o ancheta, iar senatorul beneficiaza de protectie. Agentii unei firme de paza si protectie il insotesc acum oriunde ar merge. in plus, politicianul a montat camere de supraveghere in curtea locuintei.

"Politistii au fost sesizati de catre o persoana, cu privire la posibile fapte de amenintare si tulburare de posesie. in prezent efectuam cercetari in vederea stabilirii situatiei de fapt," a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

Pentru senatorul iesean, nu este singura problema cu care se confrunta. in urma cu o doua luni, a fost trimis in judecata pentru ca ar fi obtinut credite folosind documente false. De celalta parte, membrii clanului acuzati de amenintare au mai fost cercetati de politie, in primavara, dupa ce i-au atacat cu toporul pe angajatii unui service auto. Politistii au inchis dosarul, deoarece victimele si-au retras plangerea.

Sursa: digi24.ro
Foto: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii