A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714108415.2148.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Seminarul de gatit”, cel mai gustos seminar al studentilor USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-05-2015, ora 10:49

„Seminarul de gatit”, cel mai gustos seminar al studentilor USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia
Studentii Universitatii de stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) au ocazia de a-si demonstra talentul culinar in cadrul celei de-a patra editii a „Seminarului de gatit”.

Indragitul eveniment studentesc de arta gastronomica organizat de Liga Studentilor USAMV va avea loc miercuri, 6 mai, incepand cu ora 14.00, in caminului A3. In cadrul concursului vor avea loc momente artistice, degustari de vinuri, concursuri interactive cu premii din partea sponsorilor (Alex, Cramele Copoului si Student Travel) si degustari de preparate.

La „Seminarul de gatit” vor face prezenta 16 echipe a cate doi studenti, care vor incanta simturile juriului cu diferite preparate. Echipa juratilor va fi alcatuita din profesori si studenta castigatore a editiei precedente, Aurora Danciu.

Printre titlurile oferite in cadrul competitiei amintim Student Chef si Chef de Cuisine. Acest eveniment culinar este organizat de studentii Facultatii de Zootehnie in parteneriat cu membrii Ligii Studentilor de la celelalte facultati ale USAMV Iasi. „Seminarul de gatit” a fost organizat pentru prima data in anul 2012 si s-a bucurat la fiecare editie de un real succes.

Foto: ziare.com
     
Tag-uri: seminar, usamv, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  17.06.2017 08:38

wh0cd7128449 medrol pak 4mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii