A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716028283.2874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Selectie pentru "Tabara de vara pentru cercetasi" – Predeal 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2014, ora 12:17

Selectie pentru "Tabara de vara pentru cercetasi" – Predeal 2014

Articol de Alexandra Stefanescu

Ministerul Apararii Nationale, prin Directia informare si relatii publice, lanseaza astazi, 26 martie, concursul national de selectie pentru participarea elevilor din invatamantul gimnazial si liceal din Romania la cea de-a opta editie a Taberei de vara pentru cercetasi "Fii cel mai bun! Fii la inaltime!".

Editia din acest an se va desfasura, in perioada 27 iulie – 3 august, la Predeal, cu sprijinul Statului Major al Fortelor Terestre. La tabara se pot inscrie elevii care sunt, la momentul desfasurarii concursului, in clasele VI-VII si IX-XI.

Tabara isi propune sa dezvolte si sa valorifice calitatile fizice si morale ale tinerilor participanti, spiritul de competitie si de echipa. Programul taberei va cuprinde activitati aplicativ - militare, intreceri sportive, vizite la obiective militare si turistice.

Concursul de selectie cuprinde doua etape, in cadrul acestora testandu-se cunostintele elevilor despre Armata Romaniei, NATO si UE. In prima etapa (26 martie – 20 aprilie), echipe constituite din cate doi elevi vor trebui sa completeze un formular de inregistrare si sa raspunda la 20 de intrebari tip grila. Pentru cea de-a doua etapa (21 aprilie – 11 mai), echipele care au raspuns corect la cel putin 15 intrebari ale primei etape se califica, acestea urmand sa raspunda la un nou set de intrebari.

In perioada 12 - 18 mai, juriul concursului va evalua raspunsurile trimise de echipele calificate in cea de-a doua etapa, 21 dintre acestea (primele 10 echipe din invatamantul gimnazial si primele 11 echipe din invatamantul liceal) urmand sa participe la tabara de pregatire.

Detalii cu privire la actiune pot fi obtinute de pe pagina web www.mapn.ro/tabara.

Foto: facebook.com

     
Tag-uri: tabara, vara, cercetasi, mapn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii