A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713947376.9077.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful Politiei Locale din Iasi, demis din cauza traficului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-12-2015, ora 08:12

Seful Politiei Locale din Iasi, demis din cauza traficului

Articol de Cristian Amariei
Nervii soferilor sunt pusi la mare incercare de cateva zile de testele pentru sistemul de management al traficului. Semafoarele mai mult incurca in loc sa fluidizeze circulatia, iar primarul Mihai Chirica spune ca o parte din vina apartine politiei locale care nu a stiut cum sa gestioneze situatia. In consecinta, l-a demis pe adjunct si pe responsabilul cu circulatia si i-a cerut demisia de onoare directorului Georgel Grumeza. Asta dupa ce a testat pe propria piele cum e sa fii sofer in Iasi.

"Am cerut politiei locale, respectiv domnului comandant Grumeza, sa-i organizam in cateva puncte cheie, pentru ca nu peste tot era aceeasi situatie. Paradoxal, ma asteptam ca domnul Grumeza sa reactioneze mult mai repede si mult mai bine, din doua motive: sunt seful lui direct, ma preocupa starea politiei locale Iasi. Pun mana pe telefon, sun. intreb cati oameni avem la strada? Opt. Vreau sa stiu unde. Trebuie sa fie pe strada Palat, nu erau," a povestit Mihai Chirica, primarul Iasiului.

Situatia ar mai putea dura cel putin doua luni pana cand ar putea fi implementat sistemul de management al traficului. Este nevoie sa se elimine insa toate actualele probleme.

Actualul sef as politiei locale a anuntat ca isi va da demisia, prin urmare primarul trebuie sa numeasca in perioada urmatoare un inlocuitor.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii