ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-08-2012, ora 14:39

Seful CFR Iasi a creat comisii pentru depistarea cetatenilor care calatoresc fara bilet

Articol de Anca Gabriela Cretu

La mai bine de o luna de la instalarea pe fototiul de conducere al Regionalei CFR Calatori Iasi, Vintila Iordan isi concentreaza activitatea in jurul diminuarii numarului de persoane care calatoresc cu trenul, fara sa plateasca bilet. In acest sens, liberalul a creat de ieri cateva comisii care au obiect de activitate depistarea cetatenilor care merg “cu Nasul” in mijloacele de transport feroviare .

Potrivit primelor analize realizate de noua conducere CFR Calatori Iasi, cetatenii care “uita” sa-si plateasca biletul sunt cei care se deplaseaza pe rutele Podu Iloaiei-Iasi, respectiv Dolhasca-Pascani.

Pe raza sucursalei CFR Calatori Iasi, avem actiuni de verificare a acestor calatori care au tendinta de a circula fraudulos cu serviciile de specialitate. In afara de aceste actiuni realizate de inspectori, am creat si niste comisii, prin care se fac verificari prin sondaj, in special pe rutele in care s-a constatat un numar crescut de calatorii frauduloase. Avem anumite statii: la Podu Iloaiei-Iasi, Pascani-Dolhasca, unde am depistat mai multi calatori care nu cumpara bilete. In ultima perioada, pe anumite rute, fara sa fie cunoscute sectiile, am derulat controale cu politistii de la Transportul Feroviar”, a declarat directorul Regionalei CFR Calatori Iasi, Vintila Iordan.

Foto: stiri.com.ro

     
Tag-uri: tren, calatorie, bilet
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii