A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716123308.7235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sefii Aeroportului se tem de maidanezi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2012, ora 16:27

Sefii Aeroportului se tem de maidanezi

Articol de Diana Dumitriu

Pe adresa Primariei Municipiului Iasi a fost primita o cerere mai putin obisnuita din partea conducerii Aeroportului. Viceprimarul Mihai Chirica a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca sefii Aeroportului se tem ca maidanezii invadeaza pista. Potrivit misivei, in fiecare seara, in apropierea aeroportului sunt abandonati intre 5 si 10 maidanezi. Astfel, siguranta pasagerilor aflati in avioane ar putea fi pusa in pericol de catre patrupede.

Trebuie asigurata siguranta pe Aeroport, mai ales ca ne aflam in spatiul Schengen. Problema cainilor comunitari este o problema la nivel national si care nu se rezolva mutand cainii dintr-o localitate in alta”, a spus Mihai Chirica.

Viceprimarul crede ca acesti caini sunt adusi din comunele din judet. De aceea va cere sefilor de la Consiliul Judetean, Prefectura si Politie sa se reuneasca in cadrul unui comandament pentru a adopta masurile necesare.

Vom studia legislatia in vigoare pentru a afla daca si cum putem sa-i tragem la raspundere pe cei care recurg la astfel de gesturi”, a mai spus viceprimarul Chirica.

Foto: recolta.eu

     
Tag-uri: maidanezi, aeroport, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii