A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715314042.1552.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seara de folk si vestimentatie haiduceasca, in The Rock
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-04-2012, ora 12:15

Seara de folk si vestimentatie haiduceasca, in The Rock

Articol de Gianina Petruca

Localul The Rock le pregateste iesenilor o seara neaobisnuita. Acestia vor avea sansa sa participe la FOLK NIGHT, dar si la un concurs de vestimentatie haiduceasca.

Organizatorii evenimentului subliniaza ca participantii vor avea parte de “o seara plina de folk romanesc, in cadrul careia veti audia piese celebre ale cunoscutilor interpreti ca Florian Pittis, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu si multi altii. Vom proiecta imagini si text cu istoria folk-ului romanesc si va provocam la un CONCURS de vestimentatie haiduceasca.

Astfel, cei care vor sa participle la concurs trebuie sa vina costumati “cat mai haiducesc”, vor fi fotografiati, iar castigatorul va fi desemnat in functie de numarul de like-uri primite pe pagina de Facebook - TheRock Bar.

Premiul consta intr-un bon de consumatie in valoare de 50 Ron din partea localului The Rock localizat in Copou, Bvd. Carol, nr.3.

Intrarea este libera.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii