ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
21-02-2014, ora 09:45

Se cauta mascota. Se ofera o recompensa de 3.500 de lei

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) isi cauta mascota. Asa ca ii invita pe toti cei inspirati si talentati sa intre intr-o competitie pentru 3.500 de lei, in care sa se intreaca intr-o idee de simbol care sa reprezinte TUIASI ani buni de-acum incolo. Deadline-ul e 4 aprilie 2014, iar adresa de expediat propunerile este international@tuiasi.ro.

Competitia este deschisa oricui. Daca ai idei, nu conteaza ca esti student, absolvent, profesor sau nici n-ai macar n-ai trecut pragul universitatii noastre vreodata. Poti sa fii din Iasi, din imprejurimi sau chiar din strainatate. Nici domeniul tau de formare nu conteaza, doar ideea e importanta. Daca ne covingi ca propunerea ta ne reprezinta, premiul e al tau. Al tau sau al echipei din care faci parte, fiindca poti participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipa. Mascota poate fi ce vrei tu. Doar sa spuna totul despre noi si sa o putem transforma pe urma in brand-ul nostru, caruia sa-i dam viata, astfel incat sa apara pe toate materialele de promovare. De la o versiune „umblatoare”, la imagini pe baloane si pixuri si „cusaturi” pe rucsacuri si genti. Ca sa-ti venim in ajutor, dar fara a-ti ingradi creativitatea, iti dam trei cuvinte cheie de la care sa pornesti: inginerie, experiment, creativitate. Nu trebuie sa te limitezi la ele, ci sa te poarte cu gandul mai departe. Probabil ca nu e nevoie sa-ti spunem ca propunerea trebuie sa fie originala, dar iti reamintim ca trebuie sa fie ceva cu adevarat „Wow!”. Incat sa suprinda in mod placut intreaga comunitate si pe partenerii nostril”, anunta reprezentantii TUIASI.

Propunerile trebuie trimise sub forma unor desene/ schite realizate in Photoshop, CorelDraw, InDesign sau orice alt program in care iti poti exprima ideile. Poti trimite si desene realizate de mana si digitalizate.

Dorim doar sa vedem propunerea de mascota din mai multe perspective (din fata, din lateral, din spate, plan detaliu, plan general si orice alta incadrare la care te-ai mai gandit) ca sa ne dam seama despre ce e vorba si despre cum ar putea arata „in carne si oase”. Cu cat mai multe detalii, cu-atat mai bine, stii cum se spune. De asemenea, te rugam sa ne trimiteti atat versiunea originala, cat si versiunea PDF a propunerii (ca sa fim siguri ca o putem vizualiza). Pe langa acestea, ar fi binevenita si o descriere a propunerii tale, in care sa ne dai de inteles cum ti-a nazarit ideea si de ce crezi ca ne-ar reprezenta pe noi. Daca ai mai multe propuneri, le poti trimite pe toate, sa avem de unde alege” au mai precizat organizatorii.

Propunerile trebuie expediate, sub un titlu sugestiv, la adresa international@tuiasi.ro, pana pe data de 4 aprilie 2014.

Pe langa mandria de a fi autorul mascotei pe care o poarta una dintre cele mai prestigioase universitati din tara, vei primi si 3.500 de lei.

Juriul care va selecta cea mai potrivita mascota pentru universitatea noastra va fi format din profesionisti in domeniul design-ului si de reprezentanti ai TUIASI.

Foto: commons.wikimedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii