ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2015, ora 10:11

„Scoala altfel”, la Teatrul Luceafarul

Articol de Cristian Amariei
Supraglomerata va fi saptamina "Scoala altfel" in programul Teatrului "Luceafarul" Iasi. Ca in fiecare an, solicitarile curg, astfel incat perioada 6-10 aprilie va insemna pentru artistii ieseni motoare creatoare turate la maxim. Cei mai prevazatori s-au anuntat inca din decembrie 2014, iar vinzarea biletelor merge foarte bine in continuare.

Deja 15 reprezentatii sunt sold out, ceea ce inseamna ca in cele cinci zile de activitate ale intervalului, in sala mare a Teatrului "Luceafarul" vor intra si se vor bucura de frumusetea artei scenice peste 7500 de spectatori. In functie de cereri, la nevoie, numarul fotoliilor din sala vor fi suplimentate cu scaune.

Spectatorii provin din Iasi, Tg Neamt, Pascani, Trifesti, Tibanesti, Voinesti, Costuleni, Mosna, Scheia-Vaslui etc.
Cele mai dorite spectacole sunt cele mai noi, printre ele Povestea unui om lenes dupa Ion Creanga, Basmul Printesei Repede Repede dupa Emi Brumaru si Veronica D. Niculescu, O harababura! dupa Ion Sava, Printul fericit dupa Oscar Wilde.
Perioada "Scoala altfel" va fi o adevarata proba de rezistenta a actorilor si tehnicienilor de la "Luceafarul", aflati in situatia de a juca foarte mult.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii