A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716325166.1438.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sarbatoarea Bojdeucii a ajuns la editia 49
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-04-2016, ora 10:45

Sarbatoarea Bojdeucii a ajuns la editia 49

Articol de Cristian Amariei
Muzeul National al Literaturii Romane Iasi organizeaza duminica, 17 aprilie, editia cu numarul 49 a programului cultural „Sarbatoarea Bojdeucii”. Evenimentul va incepe la ora 10:00 si se va desfasura la Muzeul „Ion Creanga”.

In cadrul „Sarbatorilor Bojdeucii” va avea loc ceremonia de decernare a premiilor Concursului National „Ion Creanga” de creatie literara – POVESTI, editia a XXIV-a. Anul acesta, la concurs au fost inscrise 69 de lucrari la sectiunea „Copii” si 50 de lucrari la sectiunea „Adulti”. Juriul care a evaluat lucrarile este format din Mirel Cana (presedinte), alaturi de Carmelia Leonte si Catalin Mihai Stefan (membri). Rezultatele concursului vor fi afisate pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro in cursul acestei saptamani.

De asemenea, va avea loc lansarea volumului al XVII-lea al antologiei „Povestile de la Bojdeuca”, aparut la Editura Muzeelor Literare, ce cuprinde povestile castigatoare la editia de anul trecut a concursului.

Tot duminica se va inaugura expozitia de afise „Evenimente si personalitati la Bojdeuca (1972-2016)”, iar Palatul Copiilor Iasi va oferi un spectacol. Invitatul special al evenimentului va fi actorul Petru Ciubotaru.

„Sarbatoarea Bojdeucii”, editia a 49-a, este sponsorizata de Carrefour Felicia. Coordonatorii evenimentului sunt Camil Iercan, Diana Leonte, Camelia Macoveschi, Niculina Purcaru si Valentin Talpalaru.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii