A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714088504.8354.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sapte persoane aflate pe o banca in Iasi, ranite dupa ce au fost lovite de o masina intrata pe trotuar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2016, ora 09:10

Sapte persoane aflate pe o banca in Iasi, ranite dupa ce au fost lovite de o masina intrata pe trotuar

Articol de Cristian Amariei
Sapte persoane care se aflau pe o banca intr-o statie de autobuz din apropierea unui centru comercial din Iasi au fost ranite, vineri dupa-amiaza, dupa ce o soferita a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat pe trotuar, informeaza News.ro.

Accidentul s-a produs, vineri dupa-amiaza, la intrarea intr-un centru comercial din municipiul Iasi, cand o femeie aflata la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, care sustine ca si-a luat recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului. Femeia mai spune ca masina pe care o coducea a accelerat dintr-odata si ca, in aceste conditii, ea s-a speriat, nestiind cum sa actioneze.

Femeia sustine ca a tras de volan spre dreapta, a rulat cateva zeci de metri, apoi masina a urcat pe trotuar si a izbit un stalp, dar si doua banci din statia de autobuz, pe care se aflau mai multi tineri.

Sapte persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate cu ambulantele la spital.

„Au fost preluati sase pacienti, unul a refuzat sa mearga la spital. Doi sunt barbati, patru sunt femei. Cinci victime au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul "Sfantul Spiridon", iar una a fost transferata la Spitalul de Neurochirugie. Pacientii prezinta contuzii, unul dintre ei are o plaga fesiera. Victimele sunt in evaluare, se va stabili ulterior daca prezinta leziuni care sa necesite o interventie chirurgicala”, a declarat Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD Iasi.

Femeia aflata la volan este din Botosani si a fost, la randul sau, ranita in accident. Politistii au stabilit ca ea nu consumase bauturi alcoolice.

Politistii rutieri au declansat cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: accident, iasi, victime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii