A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714127292.082.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Saptamana Neuropatiei Diabetice la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
14-10-2013, ora 10:27

Saptamana Neuropatiei Diabetice la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Neuropatia diabetica este cea mai frecventa complicatie invalidanta a diabetului zaharat, devenind o adevarata povara pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune. De la dureri cronice pana chiar la amputatii, neuropatia diabetica este o boala cu efecte ireversibile, astfel ca sunt extrem de importante preventia, diagnosticarea precoce si tratamentul corespunzator.

Pornind de la necesitatea educatiei medicale continue a profesionistilor implicati in managementul neuropatiei diabetice, pentru beneficul pacientilor, incepand cu acest an, Societatea de Neuropatie Diabetica initiaza, la nivel national, Saptamana Neuropatiei Diabetice.

Astfel, in saptamana 14-19 octombrie 2013, vor fi organizate in mai multe orase din tara simpozioane stiintifice dedicate medicilor de familie, urmand ca la finalul saptamanii sa aiba loc Conferinta de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala – Neurodiab 2013.

In 19 orase din tara, medici diabetologi si neurologi voluntari vor sustine simpozioane cu medicii de familie pe tema neuropatiei diabetice, in special importanta identificarii semnelor de neuropatie diabetica inca din cabinetul medicului de familie.

Simpozionele din Saptamana Neuropatiei Diabetice se vor desfasura astfel:

- 14 octombrie: Alba Iulia, Falticeni, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Reghin, Botosani, Timisoara

- 15 octombrie: Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Pitesti, Slobozia, Targoviste

- 15 octombrie: Alexandria, Bacau, Bucuresti, Odorheiu Secuiesc

- 17 – 20 octombrie: Bucuresti

Saptamana Neuropatiei Diabetice este o initiativa a Societatii de Neuropatie Diabetica si vine in indeplinirea unuia dintre principalele obiective ale societatii – dezvoltarea continua a cunostintelor si practicii medicale in domeniul neuropatiei diabetice.

     
Tag-uri: neuropatie, diabet, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii