A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715374210.8249.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-10-2012, ora 03:45

Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

La Iasi se va desfasura in perioada a 8-14 octombrie Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati, eveniment organizat de grupul de mamici ParentIS si sustinut prin spatiul oferit desfasurarii activitatilor de Gradinita Casuta Zanelor Iasi si Carturesti Palas Mall. Evenimentul are ca scop principal informarea parintilor si viitorilor parinti despre beneficiile babywearing-ului.

In fiecare an, in toata lumea se sarbatoreste purtarea naturala a bebelusilor. Purtarea bebelusilor, are atit bebeficii imediate asupra parintilor si a copilului cum ar fi, reducerea durerilor provocate de colici si a orelor de plans, iar pe termen lung stimuleaza dezvoltarea fizica, psiho-cognitiva si a abilitatilor de socializare si dezvoltarea emotional-afectiva.

Anul acesta si parintii din Iasi se pot bucura de activitatile desfasurate cu aceasta ocazie, gratie initiativei grupului de mamici ParentIS. Pe 7 octombrie la ora 18, puteti participa la avanpremiera evenimetului care va avea loc la Libraria Carturesti Palas Mall, unde se va discuta despre beneficiile purtarii copilului, principiile babywearing-ului si mijloacele de purtare ergonomica, prilej cu care parintii prezenti vor putea testa principalele mijloace de purtare ergonomica.

Pe parcursul saptamanii 8-14 octombrie vor avea loc intalniri babywearing cu diverse teme si concursuri. Programul acestei saptamani este prevazut cu urmatoarele activitati:

-luni: 8 octombrie, ora 18:00- Purtatul bebelusilor: partea a doua (Gradinita Casuta Zanelor din Bucsinescu);

-marti: 9 octombrie, ora 18:00, Purtatul bebelusilor si alaptarea (Gradinita Casuta Zanelor din Bucsinescu)

-miercuri: 10 octombrie, ora 18:30, Atelierul Parintilor: Tipurile de atasament si modalitatile de a ne exprima dragostea fata de copiii nostri (Libraria Carturesti, Palas Mall );

-joi: 11 octombrie, ora 18:00, Intalnire cu discutie libera (Gradinita Casuta Zanelor din Bucsinescu).

Accesul la evenimente este gratuit.

Foto: perfecte.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii