A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715733458.7932.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sange pentru tichete valorice. Zeci de ieseni doneaza sange ca sa primeasca bonurile de in valoare de 65 de lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-12-2014, ora 11:51

Sange pentru tichete valorice. Zeci de ieseni doneaza sange ca sa primeasca bonurile de in valoare de 65 de lei

Articol de Cristian Amariei
In prag de sarbatori, zeci de ieseni doneaza sange la Centrul de Transfuzii Sanguine din Iasi pentru a primi tichetele de masa oferite la recoltarea a 400 de mililitri de sange. Oamenii marturisesc ca tichetele in valoare de 65 de lei le sunt de mare ajutor.

Adriana are 24 de ani si, de la varsta majoratului, doneaza sange in fiecare an, in preajma Craciunului. Povesteste ca face acest gest din doua motive: ca sa-i ajute pe cei aflati in nevoie, dar si pentru ca are nevoie de tichetele in valoare de 65 de lei pe care le primeste de la Centrul de Transfuzii: ”Am nevoie acum, cu sarbatorile, trebuie. Sunt foarte necesare pentru mine; n-as avea ce sa mananc.”

Iar ca ea sunt zeci de persoane care vin sa doneze sange in luna decembrie.

”Pentru strictul necesar pe acasa, alimente si ce mai este nevoie. Oricine are nevoie in ziua de azi, un ban in plus oricand e binevenit.”

”Este si acesta un plus pentru ca eu, de exemplu, fiind student, ma ajuta. Probabil o sa-mi cumpar mancare si o sa economisesc niste bani.”

Ca sa acopere solicitarile spitalelor, Centrul de Transfuzii ar avea nevoie zilnic de 80 de donatori. Acum, desi numarul de donatori a crescut, media nu este mai mare de 65 de persoane pe zi. Situatia este cu atat mai grava cu cat, in luna decembrie, numarul de zile in care se fac recoltari este mult mai mic deoarece institutia este inchisa in zilele libere legale.

Persoanele care doneaza sange primesc tichete de masa in valoare de 65 de lei, o zi libera de la serviciu si gratuitate pe mijloacele de transport in comun in ziua donarii.

Sursa: digi24.ro
Foto: imparte.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  05.06.2017 14:50

wh0cd253977 [url=http://synthroid24.us.org/]order synthroid[/url] [url=http://baclofen247.us.org/]baclofen[/url]

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii