ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-10-2015, ora 15:10

Sanctiuni aplicate de politistii ieseni, societatilor comerciale care desfasoara activitati de jocuri de noroc. S-au dat amenzi de peste 55.000 de lei

Articol de Cristian Amariei
In perioada 31 august – 18 septembrie, la nivelul judetului Iasi, in urma controalelor efectuate de politistii ieseni, cu privire la respectarea legislatiei in vigoare, la peste 50 de sedii ale unor societati comerciale caredesfasoara activitati de jocuri de noroc tip slot machine, au fost dispuse masuri de sanctionare a 29 de abateri .

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi verifica, periodic, modul in care se realizeaza depozitarea, manipularea, transportul valorilor monetare si daca sunt respectate cerintele minimale de securitate la sediile societatilor comerciale,care desfasoara activitati de jocuri de noroc tip slot machine .

Politistii Compartimentelor Sistemede Securitate de la Serviciul de Ordine Publica, Sectiile 1 - 6 din cadrul Politiei Municipiului Iasi, Politiei Municipiului Pascani si ai Politiei Orasului Harlau au actionat pe raza de competenta pe linia verificarii a 57 de sedii ale unor societati comerciale caredesfasoara activitati de jocuri de noroc tip slot machine , cu privire la respectarea legislatiei in vigoare .

Astfel, pe parcursul controalelor efectuate, politistii ieseni au aplicat 29 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 57.000 lei. De asemenea, in urma verificarilor s-au intocmit procese verbale cu deficientele constatate, fiind stabilite termene precise de remediere.

O societate comerciala, cu sediul in Iasi, a fost sanctionata cu amenzi in cuantum de 32.000 lei, intrucat la punctele de lucru unde functionau sali de exploatare a jocurilor de noroc tip slot machine, nu erau indeplinite cerintele minimale de securitate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii