ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-07-2015, ora 09:31

Sambata, iesenii sunt asteptati la SWIMATHON IASI

Articol de Madalina Irimia
Sambata, 4 iulie, incepand cu ora 14:00, la strandul Municipal Iasi, se va desfasura unul dintre cele mai indragite evenimente de strangere de fonduri ale anului: Swimathon Iasi.
Organizat pe platforma unui concurs de inot, Swimathon Iasi le ofera tuturor iesenilor oportunitatea de a se implica in comunitatea din care fac parte sustinand, intr-un mod simplu si inedit, unul sau mai multe dintre cele 23 de proiecte inscrise, pentru care se va inota in acest an in data de 4 iulie, de la ora 14:00, la strandul Municipal.

In Iasi, Swimathon este deja la a patra editie si, de la an la an, dorinta de implicare a iesenilor, calitatea proiectelor inscrise, dorinta de a face un bine comunitatii din care facem parte si energia din ziua evenimentului devin din ce in ce mai puternice. Editiile anterioare ale Swimathon au reunit 445 de inotatori, 39 de cauze si aproximativ 3.000 de sustinatori. impreuna, am reusit sa mobilizam peste 226.000 de lei si, astfel, sa miscam lucrurile in Iasi.

Anul acesta, se inoata pentru 23 de cauze

Swimathon 2015 reuneste 23 de cauze locale, 272 de inotatori si peste 600 de sustinatori. Proiectele care au nevoie de oameni care sa creada in ele urmaresc sa sporeasca calitatea vietii urbane, investind in arta, educatie si pasiuni sau contribuind la egalitatea de sanse a grupurilor vulnerabile.

Peste 85.000 lei au fost mobilizati pana in prezent pentru aceste cauze.

Premii pentru inotatori si pentru galeriile acestora

La fel ca si in ceilalti ani, la Swimathon Iasi se premiaza implicarea. Fiecare inotator va primi cate o medalie, in semn de apreciere a efortului depus si a pasiunii cu care s-a implicat in eveniment. De asemenea, echipele care au inotat cele mai multe lungimi de bazin vor primi vouchere cu 10 intrari la Tiki Village si consultatii medicale din partea Spitalului Providenta, iar echipele care au mobilizat cele mai mari sume de bani vor primi ca premiu vouchere de 2 saptamani la Let`s Move si produse AVON. in plus, cauza care va mobiliza cea mai mare suma de bani la Swimathon 2015 va castiga un teambuilding din partea Decathlon, la care vor putea participa inotatori, sustinatori si beneficiari ai ONG-ului. Iar echipa de inotatori care, pe toata perioada evenimentului, va strange cele mai multe donatii va primi un weekend cu 2 masini FORD.

Cele mai implicate galerii vor fi si ele rasplatite cu premii din partea Cotnari si Decathlon.

Swimathon Iasi este organizat din dorinta Fundatiei Comunitare Iasi de a incuraja initiativa si spiritul comunitar local. La nivel national evenimentul este organizat in cadrul miscarii de Fundatii Comunitare in Bucuresti, Cluj, Iasi, Oradea si Targu Mures.
     
Tag-uri: swimathon, iasi, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii