ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-01-2017, ora 10:34

Salvatorii ieseni au infruntat viscolul si troienele pentru a ajunge la persoanele care aveau nevoie de ajutor

Articol de Madalina Irimia

Incepand de la primele ore ale diminetii de 8 ianuarie a.c.,Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi a primit numeroase solicitari pentru a interveni si salva persoane blocate in nameti ori cu afectiuni medicale.

Nici vremea geroasa (temperaturi care au scazut pana la -25 grade C), nici vantul extrem de puternic care viscolea zapada, nu i-a putut impiedica pe pompierii ieseni sa ajunga in mai multe zone din judet, la oamenii care aveau nevoie disperata de ajutor.

Astfel, in colaborare cu S.A.J., salvatorii au intervenit pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si transportul la spital a 5 femei gravide din localitatile: Tg. Frumos, Tibanesti, Slobozia, Mironeasa, Victoria, a unui copil cu afectiuni medicale din localitatea Glodenii Gandului, a unei persoane intoxicate cu CO din localitatea Movileni.

In decursul acestor doua zile (8–9 ianuarie ora 08.00), numarul persoanelor cu diferite afectiuni medicale, salvate din localitati aflate sub incidenta fenomenelor meteorologice periculoase, a ajuns la 22. Cu ajutorul mijloacelor tehnice –autofreza, autospeciala cu senile, autospeciala de transport victime multiple- pompierii ieseni si-au creat drum pana la aceste persoane aflate in zonele greu accesibile si le-au transportat in siguranta la spital.

Totodata, pompierii militari ieseni au desfasurat misiuni pentru salvarea a 52 de persoane blocate cu autovehiculele in zapada, de pe raza urmatoarelor localitati: Bogonos, Potangeni, Horlesti, Miroslava, Belcesti, Mogosesti-Siret, Pascani, Movileni.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
rbpqtFah,  18.04.2020 15:57

make money on facebook make money apps make money how to make money on youtube how to make money online from home money make ways to make money make money hobbies that make money make money blogging http://allgirlsgames.ru/ - work from home

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii