ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-01-2013, ora 09:42

Sacosa cu cele 2,5 kilograme de aur „pierduta” la Iasi a fost furata de finul patronului casei de amanet

Articol de Alexandra Stefanescu

In urma cercetarilor efectuate de politistii ieseni s-a dovedit faptul ca angajatul casei de amanet ar fi autorul furtului celor 2,5 kilograme de aur. Mai mult, barbatul a reusit sa amaneteze o parte din bijuterii la case de amanet din Iasi.

Pe data de 29 ianuarie politistii Sectiei 1 Politie au fost sesizati de care V. Silviu, de 33 ani, din Iasi, despre faptul ca in jurul orei 13:00 in timp ce se afla pe un bulevard din mun. Iasi, a asezat pe cupola autoturismului sau o sacosa din material plastic in care se aflau mai multe bijuterii din aur, apartinand unei societati comerciale la care era angajat, in valoare de aproximativ 300.000 lei, dupa care a plecat cu autoturismul spre zona centrala a orasului. La scurt timp a revenit pe acelasi traseu in zona de unde a plecat si a gasit sacosa pierduta, fara continut.

In urma plangerii depuse politistii au desfasurat activitati de verificare, ocazie cu care s-a constatat ca cele sesizate nu se confirma. Din primele cercetari rezulta ca barbatul a amanetat o parte din bijuterii la case de amanet, banii fiind cheltuiti in scop personal.

In prezent politistii continua verificarile pentru a stabili si recupera prejudiciul cauzat partii vatamate, iar fata de barbat s-a luat masura retinerii, sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare, astazi urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva”, informeaza IPJ Iasi.

     
Tag-uri: aur, furt, Iasi, politie, IPJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii