ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2014, ora 16:59

STUDENTA LA FEEA, DESEMNATA MISS BOBOC IASI

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata trecuta, la Iulius Mall, a fost desemnata cea mai frumoasa boboaca din Iasi. Lavinia Lincu, studenta la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, a castigat mult dorita diadema si titlul de Miss Boboc Iasi. Pe locul doi s-a clasat Elena Smoleac, urmata de Elena Bobeica, ambele studente la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Publicul a decis ca titlul de Miss Popularitate sa ii revina Cristianei Bulai. Premiantele au fost rasplatite de Iulius Mall cu vouchere de cumparaturi, precum si cu tablete sau telefoane smart.

La concurs au mai participat alte sapte domnisoare, toate liceene sau studente in Iasi. Pe langa proba de frumusete, tinerele au avut de trecut teste de cultura generala si dictie si au avut misiunea de a impresiona, prin gratie si stil, imbracate in cele mai frumoase tinute oferite de magazinele din Iulius Mall.

Publicul prezent sambata seara in mall s-a delectat si cu demonstratii de flair bartending, momente muzicale, precum si cu reprezentatii de gimnastica ritmica, dans sportiv si modern.

Evenimentul a fost organizat de Iulius Mall, in parteneriat cu Fargo Models.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii