A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714356905.2483.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SSMI Iasi demareaza proiectul Sanatate Mintala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2012, ora 13:42

SSMI Iasi demareaza proiectul Sanatate Mintala

Articol de Alexandra Stefanescu

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI) organizeaza proiectul Sanatate Mintala in perioada 16-18 martie.

Acesta vine in intampinarea cerintelor societatii moderne, si anume paleta de boli psihice ce se instaleaza insidios din cauza ritmului cotidian si care reprezinta o reala amenintare asupra integritatii persoanei. Scopul proiectului este de a atrage atentia asupra patologicului in sanatatea mintala si de a veni in ajutorul oamenilor in vederea combaterii depresiei, singuratatii, dar si a bolilor neurodegenerative care pot surveni la varste inaintate.

Proiectul va avea mai multe activitati, cu grupuri tinta diferite.

Vineri, 16 martie, in colaborare cu Departamentul Drepturile omului, Refugiati si Pace al SSMI, incepand cu ora 15:00, va fi un workshop pentru pensionarii azilului Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Bucium.

Sambata, 17 martie, va avea loc o conferinta, adresata in principal studentilor la Medicina Generala, axata pe evidentierea limitei dintre normal si patologic in cadrul afectiunilor psihiatrice. Conferinta va avea loc la UMF Gr.T.Popa Iasi, Amf. Duca, ora 11:00, fiind sustinuta de catre dr. Gabriel Crumpei, medic primar psihiatru, si dr. Florentina Cauia, medic psiholog.

A treia actiune va avea drept scop atragerea atentiei asupra importantei comunicarii, ca o modalitate eficienta de defulare. In zilele de 17 si 18 martie, voluntarii vor oferi persoanelor pe care le vor intalni cate un citat motivational urmat de o eventuala discutie prin care vor incerca sa le arate sprijinul lor moral.

Foto: descopera.ro

     
Tag-uri: sanatate, minte, SSMI, Iasi, proiect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii