ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-11-2014, ora 14:15

SICANE pentru protestatarii anti-Ponta astazi la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Primaria Iasi, controlata de primarul PSD Gheorghe Nechita, a schimbat traseul protestatarilor care au anuntat si au solicitat autorizatie conform legii pentru mitingul de astazi de la ora 18.00.

Organizatorul evenimentului, Iurie Vlasov, a semnalat acest aspect:

In dimineata aceasta am ridicat de la Primaria Iasi Dispozitia prin care ni se autorizeaza protestul. Fara nici un fel de explicatie si/sau motiv ne-au schimbat locatia. Nu ne lasa mergem pe Stefan cel Mare pana in Piata Unirii asa cum am cerut. Noi am vrut sa facem totul ca la carte in limitele legii si asta e modul in care suntem tratati. De ce se tem oare? Numiti voi asta democratie? Incearca oare sa ne intimideze?
Studentilor nu le dau voie sa voteze, si nici celor din strainatate. Iar noua in tara ne spun subtil ca nu vor sa protestam.
Voi care veti veni azi la mars, ce ziceti de asta?

Un al organizator, Alexandra Badescu, spune:

Asta se intampla la Iasi, oras in care primarul e de la PSD. Nici macar nu motiveaza de ce nu ne lasa sa ne deplasam, sa ne aparam drepturile. Asta e democratia lor!!! Noi am cerut aprobare pentru un protest pasnic, care sa se desfasoare de la Prefectura Iasi, spre Piata Unirii. Traseul de deplasare include si drumul prin fata primariei si a sediului PSD, dar…

Sursa: paginadepolitica.ro
Foto: facebook.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii