A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716007191.5524.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-au inregistrat 7 500 de viroze respiratorii in ultima saptamana, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
14-03-2012, ora 12:47

S-au inregistrat 7 500 de viroze respiratorii in ultima saptamana, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

In saptamana 06 -13 martie, numarul de viroze respiratorii au fost in usoara crestere, conform statisticii oferite de Compartimentul de Epidemiologie a Bolilor Transmisibile.

La nivelul judetului Iasi, saptamana trecuta s-au inregistrat 7430 de cazuri de viroze, cu 299 mai multe fata de saptamana precedenta, anunta Biroul de Presa al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

O crestere usoara poate fi sesizata si in ceea ce priveste numarul de pneumonii, fiind raportate 2173 fata de 2120, cate au fost inregistrate cu doua saptamani in urma.

In saptamana anterioara, in judetul Iasi, s-au inregistrat un cinci cazuri de gripa sezoniera, toate fiind depistate prin cabinetele medicilor de familie. Tratamentul a fost efectuat la domiciliu.

Specialistii de sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii recomanda in continuare populatiei sa asculte sfatul medicilor si sa respecte regulile de igiena pentru evitarea imbolnavirilor. De asemenea, trebuie respectat un regim de viata sanatos – alimentatie bogata in proteine, legume si fructe.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii