A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713594454.9428.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi in timp ce taiau copaci dintr-o padure privata din judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-01-2015, ora 11:17

S-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi in timp ce taiau copaci dintr-o padure privata din judetul Iasi

Articol de Cristian Amariei
In ziua de 24 ianuarie, orele 14.30 politistii Sectiei 1 Politie Rurala Iasi au fost sesizati de un agent de paza despre faptul ca a prins in flagrant pe raza satului Pietraria, din comuna Barnova, judetul Iasi, o persoana care sustragea material lemnos dintr-o padure privata.

Politistii au stabilit identitatea acesteia, respectiv S. Andrei, de 31 de ani, din comuna Barnova, la fata locului aflandu-se si o caruta. Totodata din primele verificari efectuate de politisti a reiesit ca acesta, impreuna cu alte 3 persoane au mers in padurea respectiva pentru a taia lemne de foc si apoi sa le vanda (cei 3 au fugit la vederea agentilor de paza).

Potrivit IPJ Iasi, „La locul faptei au fost gasite mai multe cioate de arbori de esenta cires si carpen, cu diametrele cuprinse intre 30 cm. si 40 cm., de asemeni pe sol fiind gasit material lemnos rezultat in urma taierii crengilor din coronamentul copacilor.”

Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de „furt” iar cercetarile continua in vederea stabilirii situatiei de fapt, a identificarii tuturor persoanelor implicate si tragerii lor la raspundere.

Foto: pressalert.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii